وزیر نیرو خبر داد

هدف گذاری ۳۵۰۰ مگاواتی نیروگاه های تجدیدپذیر

هدف گذاری ۳۵۰۰ مگاواتی نیروگاه های تجدیدپذیر به گزارش ام آی جی تی، وزیر نیرو در پیام نوروزی خود اظهار داشت: در دولت چهاردهم بیش از 1250 مگاوات ظرفیت نیروگاه تجدیدپذیر داشتیم و در تلاشیم این عدد را به بیش از 3500 مگاوات افزایش دهیم.



به گزارش ام آی جی تی به نقل از ایسنا، عباس علی آبادی - وزیر نیرو - در پیامی به مناسبت ماه مبارک رمضان، لیالی قدر و فرا رسیدن نوروز اظهار داشت: موفقیت به مفهوم پیشرفت از شرایط موجود به شرایط بهتر و حرکت رو به جلو است. امروز در کشور ماه صنعت آب و برق جزو بهترین ها در منطقه و دارای بهترین فاکتورها در جهان است که نکته بسیار مهمی است.

وی اضافه کرد: ما در صنعت برق رتبه بسیار قابل توجهی را در شاخص هایی هم در راه اندازی نیروگاه، بهره مندی مردم و هموطنان از نعمت برق و هم در توانمندی و فناوری بومی داریم و در عرصه آب علارغم این که در خشکسالی قرار داریم اما این فرصت را داریم که به آب های شور و لبشور دسترسی داشته باشیم و از این راه نیازهای اضطراری خودرا تامین نماییم، با اینحال نمی توانیم همه نیازهای آبی را تامین نماییم.

به گفته وزیر نیرو، ما طی پنج سال قبل خشکسالی های پی در پی را پشت سر گذاشته است و با تلاش شبانه روزی همکاران در صنعت آب و برق توانستیم بخش عمده ای از نیاز مردم را تامین نماییم.

علی آبادی اشاره کرد: باید مردم در موضوع آب کمک بیشتری کنند. من تقاضا دارم که درک این مسئله که ما در کشوری قرار داریم که آب فراوان نداریم، مد نظر قرار بگیرد. برنامه ما این است که بتوانیم از منابع آبی اطراف تهران، فرصتی فراهم گردد که بتوانیم از فصل تابستان عبور نماییم، اما برنامه جامعه تر اصلاح الگوی مصرف است تا در طولانی مدت بتوانیم تاب آوری کشور را خصوصاً در شهر تهران بهبود ببخشیم.

وی اشاره کرد: بالاتر از ۱۸ هزار مگاوات ناترازی صنعت برق وجود داشت و ممکنست این ناترازی در سال ۱۴۰۴ تا ۲۲ هزار مگاوات نیز برسد این حجم از ناترازی را تجربه نماییم و این ناترازی می تواند تجربه شود. با این وجود، نقشه و راهبرد وزارت نیرو این است که ناترازی ها را به حداقل برسانیم اما بخش عمده آن بر دوش مردم با مصرف کمتر است. البته قواعد و برنامه جامعی درحال تدارک است تا پرمصرف ها اجازه نداشته باشند طبق مصرفی با الگوی های معمول که برای همه مردم مد نظر است. به پرمصرفی خود ادامه دهند. پرمصرف ها می توانند مصرف بیشتر داشته باشند اما باید هزینه آنرا پرداخت کنند.

وزیر نیرو با اشاره به لزوم سرمایه گذاری مردم در این صنعت اظهار داشت: شرایط کسب وکار در صنعت برق به نحوی مهیا خواهد شد که مردم بتوانند در این حوزه ورود کرده و سرمایه گذاری انجام دهند و در کنار آن پرمصرف ها بتوانند نیاز خودرا تامین کنند تا بتوانیم برق را برای همه مردم تامین نماییم.

علی آبادی اضافه کرد: در عرصه نیروگاه های تجدیدپذیر نیز برنامه جامعی را در دستور کار داریم، چنانکه در شروع فعالیت دولت چهاردهم بیش از ۱۲۵۰ مگاوات ظرفیت نیروگاه تجدیدپذیر داشتیم و در تلاشیم این عدد را به بیش از ۳۵۰۰ مگاوات افزایش دهیم و تا امروز نیز پیشرفت مناسبی را شاهد بوده ایم. بطوریکه تا امروز نزدیک به ۳۵۰ مگاوات ظرفیت اضافه شده و به زودی این عدد به بالاتر از ۱۰۰۰ مگاوات افزایش خواهد یافت.

وزیر نیرو اضافه کرد: در توسعه و پیشرفت نیروگاه های حرارتی و تکمیل نیروگاه های ناتمام همین طور اقدامات بسیار ارزشمندی انجام شده است. قسمتی از نیروگاه های حرارتی قدیمی را ارتقا داده ایم و قسمتی از آنها امسال به مدار وارد می شود و برخی دیگر در سال آینده به مدار وارد می شوند و بطور کلی وضعیت صنعت برق رو به بهبود خواهد بود.

وی در آخر اظهار داشت: همین طور خیلی از مشکلات موجود مربوط به شبکه برطرف شده است.




1404/01/01
13:19:52
0.0 / 5
61
تگهای خبر: آب , راه اندازی , سرمایه گذاری , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

سایت ام آی جی تی یک منبع ارزشمند برای علاقه‌مندان به حوزه انرژی، اقتصاد و نفت و گاز است، که با ارائه اطلاعات دقیق، تحلیل‌های به روز و پوشش گسترده موضوعات مرتبط، به کاربران کمک می‌کند تا درک عمیق‌تری از مسائل مربوط به انرژی داشته باشند و در تصمیم‌گیری‌های خود در این زمینه، موفق‌تر عمل کنند
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

MIGT
migtco.ir 1397-1404 - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز

MIGT: دروازه‌ای به سوی دنیای انرژی، از نفت و گاز و سوخت فسیلی تا انرژی‌های تجدیدپذیر و فناوری‌های نوین، همراه با تحلیل‌های دقیق و اخبار به روز