معاون وزیر نفت تأكید كرد كرد؛

الزوم اتصال خط لوله گوره-جاسک برای تامین خوراک پالایشگاه بندرعباس

الزوم اتصال خط لوله گوره-جاسک برای تامین خوراک پالایشگاه بندرعباس به گزارش ام آی جی تی، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی اظهار داشت: با اتصال خط لوله گوره - جاسک به پالایشگاه بندرعباس برای تامین خوراک پایدار، امکان تولید حداکثری بنزین در این پالایشگاه فراهم می شود.



به گزارش ام آی جی تی به نقل از مهر، محمدصادق عظیمی فر مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، اظهار داشت: امروز صنعت پالایش کشور درگیر چالش ها و مسائلی مهم و عدیده است که به سه چالش اصلی همچون ناترازی تولید و مصرف، تکمیل نشدن زنجیره ارزش و دیگری حکمرانی صنعت پالایش است.
وی با اشاره به این که در حوزه ناترازی تاکید بر افزایش تولید و تامین خوراک است و درباره ی تکمیل زنجیره ارزش، طرح های کیفی سازی مطرح است، اضافه کرد: در حوزه ناترازی بااینکه پالایشگاه بندرعباس و دیگر پالایشگاه ها در بخش تولید ماموریت خودرا به نحو مطلوب انجام می دهند، اما طبق بررسی ها باید اظهار داشت که توان بیشتری در صنعت پالایش وجود دارد و در کنار مدیریت مصرف می توان ناترازی را از بعد عرضه تا حدی مدیریت کرد.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی تاکید کرد: در پالایشگاه بندرعباس اصلی ترین عاملی که باعث شده است تولید کافی نداشته باشیم، وقفه در دریافت خوراک به سبب انتقال خوراک بندرعباس ازسوی کشتی است و تدبیری که برای این مساله اتخاذ شده است، دریافت خوراک از خط لوله گوره - جاسک است که برای پایداری دریافت خوراک باید هر چه زودتر این اتصال انجام شود؛ همین اتفاق حدود ۲۰ تا ۳۰ هزار بشکه کاهش تولید ناشی از وقفه دریافت خوراک را جبران و افزون بر آن بنزین و فرآورده های بیشتر تولید خواهد شد و عوائد آن نیز به پالایشگاه می رسد.
عظیمی فر بیان کرد: رهبر معظم انقلاب دو هفته پیش درباره ی طرح های پالایشی و تکمیل زنجیره ارزش در تولید سوخت تاکید کردند که درحال درجا زدن هستیم و می توان محصولات پایین دست ارزشمندی از محل پالایش فرآورده های نفتی تولید کرد، اما سراغ آنها نرفته ایم، البته کارهای خوب زیربنایی در بندرعباس شروع شده و در دو تا سه ماه اخیر پیشرفت در بخش های مختلف مناسب بوده است؛ بااینکه چالش های درونی و بیرونی وجود دارد که در شرکت ملی پالایش و پخش پیگیری خواهد شد. در بحث مسائل مالی و سرمایه گذاری و فاینانس هم باید به سرعت تعیین تکلیف کرد و از ابزارهای در دسترس برای پویایی بیشتر بهره مند شد.
وی اظهار داشت: در حوزه حکمرانی صنعت پالایش نیز با مسائل عدیده ای روبه رو هستیم و به سبب مناسب نبودن سیاستگذاری و روابط مالی بین دولت و صنعت پالایش با چالش های مالی فعلی روبه رو شده ایم و با وجود شرایط موجود باز هم می توان راهکارهایی را برای کاهش مطالبات پالایشگاه ها به کار گرفت و ظرفیتهای مطلوبی نیز در بودجه سال ۱۴۰۳ وجود دارد که باید هر چه سریع تر عملیاتی شوند.
عظیمی فر تاکید کرد: موضوع عمل به مسئولیت اجتماعی و استفاده از ظرفیت نیروهای بومی، یکی از اولویت های صنعت پالایش است که در بندرعباس در این زمینه به خوبی عمل شده است و رضایتمندی قابل قبولی دراین زمینه وجود دارد، اما در حوزه ظرفیت نیروهای بومی در رده های مختلف خصوصاً رده های مدیریتی، نیاز است که فاکتورها رشد یابد.


منبع:

1403/06/23
13:11:59
0.0 / 5
178
تگهای خبر: بنزین , پالایشگاه , تولید , سرمایه گذاری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

migtco.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز