اظهارات اقتصادی نامزدها در روز پایانی تبلیغات

اظهارات اقتصادی نامزدها در روز پایانی تبلیغات ام آی جی تی: در روز پایانی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم، شش نامزد درباره ی موضوعات اقتصادی و در رابطه با اقتصاد کشور همچون بورس، تورم، صادرات نفت، کشاورزی، سرمایه گذاری خارجی و مساله تحریم صحبت کردند.


به گزارش ام آی جی تی به نقل از ایسنا، روز گذشته ششم تیرماه ۱۴۰۳ آخرین فرصت تبلیغات کاندیداهای ریاست جمهوری بود. ازاین رو کاندیداها تلاش کردند از آخرین مهلت خود برای ارائه برنامه هایشان استفاده نمایند. البته دو تن از نامزدها شامل قاضی زاده هاشمی و زاکانی از ادامه رقابت انتخاباتی انصراف دادند. قاضی زاده دیشب و زاکانی امروز بامداد از کاندیداتوری کنار کشیدند.



قاضی زاده: مسیر شهید رییسی در کج راهه های چپاول گم نشود
قاضی زاده هاشمی روز گذشته و پیش از اعلام انصراف در نامه ای به خانواده آیت الله سیدابراهیم رییسی ـ رئیس جمهور شهید نوشت: در طول کارزار انتخابات با وظیفه دفاع از دست آوردهای غیرقابل کتمان انقلاب اسلامی و بخصوص دولت سیزدهم در صحنه حاضر بودم و در طول مناظرات آنجایی که برخی سخن از ضرورت پایان تفکر دولت سیزدهم کردند بیشتر از پیش مصمم شدم که باید از شهید مظلوم مان دفاع نماییم و نگذاریم این مسیر نورانی در بین کج راهه های منتهی به ذلت و چپاول گم شود.
علیرضا زاکانی ـ شهردار تهران هم که بامداد امروز هفتم تیرماه انصراف خویش را از کاندیداتوری اعلام کرد، روز گذشته در بخشی از وعده های اقتصادی خود اظهار داشته بود: باید زیر دو خم عناصر فساد اقتصادی را گرفت البته واسطه هایی با عمل شان سفره مردم را تنگ می کنند و معیشت مردم را به خطر می اندازند. وقتی شما بخواهید این ها را به زمین بزنید حتما سراغ تان می آیند اما خدا مدافع ماست و هیچ کس نمی تواند حریف شود. زور مردم و خدا به آنها می رسد. ان شاءالله به لطف الهی فساد را ریشه کن می کنم.


زاکانی ضمن اشاره به اقداماتش در زمینه قرارداد با چین برای افزایش واگن های قطارهای مترو و هم داخلی سازی آنها، تصریح کرد: می شود با دنیا صحبت کرد، اما از موضع عقلانیت و قدرت. من تنها نامزدی بودم که برنامه عملیاتی دادم. ما دو بسته برای مردم داریم؛ بسته اول رفع نیاز مردم و بسته دوم عمران و آبادانی کشور است.

زاکانی: معاهده نفتی دولت قبل ۹۰ میلیارد دلار به مردم ضرر زد
وی تصریح کرد: روزی که وزیر نفت دولت روحانی و خاتمی معاهده غلطی را امضا کرد، ۸۰ تا ۹۰ میلیارد دلار به مردم ضرر زد. یک روز خود آقای زنگنه به من گفت این عددی که می گویی از کجا آمده است. گفتم یک عددش ۵۳ میلیارد دلار عدم النفع است. اینان باید در جمهوری اسلامی محاکمه شوند.
زاکانی ضمن اشاره به اقداماتش در زمینه قرارداد با چین برای افزایش واگن های قطارهای مترو و هم داخلی سازی آنها، تصریح کرد: می شود با دنیا صحبت کرد، اما از موضع عقلانیت و قدرت. من تنها نامزدی بودم که برنامه عملیاتی دادم. ما دو بسته برای مردم داریم؛ بسته اول رفع نیاز مردم و بسته دوم عمران و آبادانی کشور است.



پورمحمدی: بورس ظرف سه سال به یک ثبات قابل قبول می رسد
مصطفی پورمحمدی، دیگر کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری که در جریان مناظره ها نقدهای تندی به برخی کاندیداها داشت و آنها را در مسئله تحریمها مقصر می دانست اظهار داشت: ما می توانیم با تعامل و تعادل و تنظیم روابط حتی با آمریکا، چین، روسیه و اروپا و غرب و منطقه و آفریقا و آسیا روابط خویش را پیش ببریم و منافع خویش را محقق نماییم. رئیس جمهوری باید این درک و توان را داشته باشد و تیم قدرتمندی در این حوزه کنار خود قرار دهد تا گامهای بلندی جهت منافع ملی برداشته شود.
پورمحمدی خاطرنشان کرد: هرکس در این حوزه قول می دهد که یک ساله یا دوساله مشکل بورس را حل می کند کمی ساده انگاری است. باید حداقل شش ماه تا یک سال برای ثبات بخشی بورس کوشش کرد و در نهایت امکان دارد تا حدود سه سال بتوان این بازار را به یک ثبات قابل قبول ایجاد شود. البته در این حوزه باید قوانین هم تغییر کند.
پورمحمدی افزود: تحریم را کوچک نگیریم؛ تاثیر ادامه تحریم بر اقتصاد ایران را ببینیم و خویش را در تله تحریم قرار ندهیم. اعداد و ارقامی که از تحریم ناشی می شود را در نظر گیریم. اینکه صرفاً بگوییم ما در منطقه رفیق و آشناهایی مثل روسیه و چین داریم، ساده انگاری است.
وی تصریح کرد: باید بورس را حرفه ای و تخصصی عرضه کرد نه اینکه دستوری برای آن تصمیم گرفت و مدیریتش کرد. هم اکنون سهام عدالتی ها کجای کارند؟ سالی یک میلیون یا دو میلیون سود دادن به سهامداران که حضور مردم در بورس نیست.
این کاندیدای ریاست جمهوری دوره چهاردهم همینطور خاطرنشان کرد: هرکس در این حوزه قول می دهد که یک ساله یا دوساله مشکل بورس را حل می کند کمی ساده انگاری است. باید حداقل شش ماه تا یک سال برای ثبات بخشی بورس کوشش کرد و در نهایت امکان دارد تا حدود سه سال بتوان این بازار را به یک ثبات قابل قبول ایجاد شود. البته در این حوزه باید قوانین هم تغییر کند.
به قول پورمحمدی، دولت الکترونیک مجموعه عظیمی در کل نظام مدیریتی کشور است که یکی از اضلاع آن پلیس مالی است. این نظام وارداتی و فرسوده فعلی اداری ما باید تغییر و اصلاح است. باید نظام ناقص و ناکارآمد اداری را اصلاح کرد.
وی بیان نمود: ما اگر نیاز باشد برای مصرف انرژی در کشور و ایجاد یک وفاق ملی در این حوزه یک رفراندوم انجام دهیم و به مردم وضعیت مصرف و هدررفت انرژی را بگوییم و آنان برای چگونگی مدیریت آن رای دهند و بعد تصمیم گیری نماییم. این موضوعات مثل مصرف انرژی، موضوعات معیشتی و نظایر آن که مردم به خوبی از آن آگاه هستند، باید با همکاری و همفکری ملی به نتیجه برسد و در این موارد میتوان رفراندوم برگزار کرد.



جلیلی: دلار را از ۳۰۰۰ به ۳۰ هزار تومان رساندند
سعید جلیلی ـ کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم هم روز گذشته در گردهمایی حامیان خود در مشهد اظهار داشت: در دولت قبل دلار ۳۰۰۰ تومانی به ۳۰ هزار تومان و ۸۰۰ تحریم به ۱۸۰۰ تحریم افزایش پیدا کرد. خودشان حتی تحریم شدند و زمانیکه سفر می رفتند به هواپیمای آنها بنزین نمی دادند.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: ۸ سال مسیری که طی کردند طبق آمار رسمی خود آنها نتیجه اش شد این که رشد اقتصاد کشور به نرخ صفر یا منفی رسید و متوسط ۰.۷ شد. امروز اما آمده اند و باردیگر مدعی شده اند. ملت ما امروز بین دو گزینه رشد ۸ یا رشد صفر درصدی و منفی باید یکی را انتخاب نماید.
وی با اشاره به اینکه افرادی می گفتند ۲۰۰ هزار بشکه نفت بیشتر نمی شود فروخت، اظهار نمود: اما رئیسی آمد و حرکتی را آغاز کرد که در نتیجه آن وقتی از وزیر خارجه آمریکا در مجلس سنا نسبت به فروش ۲ میلیون بشکه نفت ایران سوال شد پاسخ داد ایران می تواند بفروشد و ما نمی توانیم جلویش را بگیریم.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: ملت ما چنین موفقیتی را به دست آورد، اما آنها می گویند این موفقیت ها ناشی از اینست که آمریکا تصمیم گرفت فشار تحریم را کم کند و حال باردیگر کار را به دست ما بسپارید. طی آن ۸ سال با رفتن به مراکز اقتصادی و کارخانه ها کاهش رشد تولید و اقتصاد را می شد مشاهده کرد. هپکو سالی ۲ هزار دستگاه و ماشین آلات ساختمانی و راهسازی تولید می کرد. این رقم در دولت قبل به صفر تا هشت عدد رسید.
جیلیلی با اشاره به اینکه شهید رئیسی برای نخستین بار رکورد صادرات غیر نفتی را در کشور زد، اظهار داشت: ما به قله نگاه می نماییم. وقتی یک ملتی با عظمت می ایستد و می خواهد به قدرت برسد، فشارهایی از بیرون و داخل به آن وارد می شود. فشارهای داخلی ناشی از کسانی است که سر در فساد دارند و با فساد می خواهند منافع خویش را تأمین کند. عده ای از همین کشور، سالانه چند هزار میلیارد سرمایه های ملت را به یغما می برند که جلو همه آنها می ایستیم و نمی گذاریم سرمایه های ملت را بدزدند.



انتقاد قالیباف از تورم و گرانی دولت های قبل
بخشی از صحبت های محمدباقر قالیباف در آخرین روز تبلیغات نامزدها به مبحث تورم و گرانی در دولت قبل اختصاص داشت.
وی در جمع هواداران خود در ورزشگاه شهید شیرودی تهران اظهار داشت: در سالهای ۸۸ و ۹۲ دیدیم که چه بحث هایی شد و آن دوگانگی ها صورت گرفت. تورم، گرانی و رکود و متوسط سالانه کمتر از یک درصد رشد و ۲۶ برابر افزایش نقدینگی نتیجه مدیریت آنها است و آنها امروز مجدداً مدعی تکرار آن تفکر در کشور می باشند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: در حالی که مردم در مشکلات جدی هستند، می بینیم که امروز حداقل به اندازه نفتی که درحال صادرات هستیم، به همین میزان نفت و فرآورده های نفتی را در داخل اتلاف می نماییم و جز ناکارآمدی، بی تدبیری و بی عرضگی چیز دیگری دلیل آن نیست.



برنامه پزشکیان برای کشاورزی لرستان و مس سونگون آذربایجان شرقی
مسعود پزشکیان هم روز گذشته به شهر های مشهد، خرم آباد و تبریز سفر کرد. صحبت های پزشکیان بیشتر حول محورهای اجتماعی، فرهنگی و سیاسی بود. او درمورد مسائل در رابطه با اقتصاد در جمع هواداران خود در خرم آباد اظهار داشت: آمده ام حق هیچ معلمی، نیروی انتظامی و کارمندی را در این کشور ضایع نکنم؛ جوانان، بازنشستگان، معلمان و نیروهای انتظامی، سپاه و همه مردم مشکل دارند.
وی با اشاره به اینکه لرستان سرزمین کشاورزی است اما به لحاظ تخصیص آب با مشکل مواجه می باشد و ما موظفیم کمک نماییم تا مشکل شما حل شود، اظهار داشت: صعود تیم خیبر خرم آباد را تبریک عرض می کنم.
وی بیان نمود: به مردم استانهای چهارمحال بختیاری، کرمانشاه، کهگیلویه و ایلام که فرصت حضور نشد از همین جا به سلام می رسانم و امیدارم کاری نماییم که فردا جوانان ما بتوانند یک زندگی آبرومند داشته باشند.
مسعود پزشکیان در مسافرت به تبریز به مردم آذربایجان شرقی وعده داد نخواهد گذاشت عواید مس سونگون را که سالهای سال است به سایر استان ها می برند، از این استان بیرون برود.



1403/04/08
15:01:47
0.0 / 5
91
تگهای خبر: آب , انرژی , بنزین , تحریم
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

migtco.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز