قدمهای پایانی بومی سازی کاتالیست های صنعت پتروشیمی

قدمهای پایانی بومی سازی کاتالیست های صنعت پتروشیمی به گزارش ام آی جی تی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از قدمهای پایانی بومی سازی کاتالیست های صنعت پتروشیمی آگاهی داد و اظهار داشت: از این پس خیلی از نیازهای صنعت به کاتالیست از داخل کشور تامین می شود.



به گزارش ام آی جی تی به نقل از مهر، مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی اظهار داشت: صنعت پتروشیمی ایران باتوجه به ظرفیت ها و زیرساخت های مطلوب در راه رشد و پیشرفت قرار گرفته است.
وی با اشاره به برنامه راهبردی دولت بر توسعه دریا محور اضافه کرد: صنعت ارزش آفرین پتروشیمی در کرانه های خلیج فارس و دریای عمان درحال توسعه است و با اجرائی شدن چند طرح مهم و راهبردی با هدف تکمیل زنجیره ارزش در مناطق عسلویه، سیراف، کنگان، انرژی بر پارسیان و لامرد شاهد تحول در صنعت، متنوع تر شدن سبد محصولات پتروشیمی، رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال در منطقه خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به ورود فاز نخست نیروگاه نگین مکران به مدار تولید تا انتهای سال ۱۴۰۳، اظهار داشت: منطقه جاسک نیز باتوجه به موقعیت جغرافیایی خود دارای چشم انداز بسیار خوبی برای توسعه متوازن صنعت پتروشیمی است و سواحل مکران نیز می توانند میزبانی مطمئن برای طرح های پتروشیمی باشند.

داخلی سازی نیازهای صنعت
شاهمیرزایی افزود: باید با عزمی جدی به سمت داخلی سازی نیازهای صنعت حرکت نماییم و از وابستگی به خارج بی نیاز شویم و در تامین نیازهای صنعت پتروشیمی به توان داخلی تکیه نماییم.
وی تاکید کرد: اکنون ۵۵۰ گرید انواع محصولات پتروشیمی در کشور تولید می شود و با سرمایه گذاری های تازه، ظرفیت تولید انواع محصولات پتروشیمیایی رشد می کند و افزون بر تامین نیازهای داخلی شاهد جهش در صادرات خواهیم بود.
معاون وزیر نفت با اشاره به بومی سازی کاتالیست ها اشاره کرد: در حوزه ساخت کاتالیست های مورد استفاده در صنعت نفت خصوصاً پتروشیمی ها با محوریت شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در قدمهای پایانی بومی سازی قرار داریم و خوشبختانه خیلی از نیازهای صنعت به کاتالیست از داخل کشور تامین می شود.
شاهمیرزایی بیان کرد: شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در سال قبل میلادی برای اولین بار موفق به کسب رتبه نخست تولید و فروش متنوع دانش فنی در جهان شد که این دستاوردی بزرگ برای صنعت پتروشیمی ایران بشمار می رود.

رفع موانع رشد تولید
وی با تکیه بر لزوم رفع موانع موجود در راه رشد تولید اضافه کرد: وزارت اقتصاد و دارایی با همکاری با صنعت پتروشیمی و رفع برخی مشکلات مانند بحث های گمرکی و سازمان برنامه و بودجه با همکاری مؤثر خود زمینه ساخت طرح های توسعه ای را تسهیل و برخی موانع جدی در راه رشد تولید را رفع کند.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به نقش برخی شرکتها در تامین برق شبکه سراسری برق جنوب کشور، از وزارت نیرو خواست در تامین برق پتروشیمی ها در دیگر مناطق مانند پتروشیمی های واقع در راه خط لوله اتیلن غرب همکاری بیشتری را داشته باشند.
شاهمیرزایی تصریح کرد: عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۲ سبب ایجاد تحول در صنایع پایین دستی پتروشیمی شد و شرکتها با سهولت بیشتری نیازهای خودرا تامین کردند و این روند امسال نیز ادامه خواهد یافت.
وی با تکیه بر لزوم اتخاذ راهکاری قانونی و اجرائی برای رفع اشکال دریافت مطالبات شرکت های تولیدکننده اوره اظهار داشت: باید برای توسعه این صنعت ارزش آفرین همکاری را با هدف افزایش ظرفیت تولید مورد توجه قرار داد و همگرایی میان اعضای مجمع می تواند هدف گذاری های انجام شده را محقق کند.

1403/03/11
12:08:24
0.0 / 5
253
تگهای خبر: انرژی , پتروشیمی , تولید , خلیج فارس
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

migtco.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز