یوسفی: حالا وضعیت در اهواز تحت كنترل است

یوسفی: حالا وضعیت در اهواز تحت كنترل است ام آی جی تی: نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با تاكید بر این كه در حوزه مسائل آب باید از نظر كارشناسان بهره برد و از سیاسی كاری باید پرهیز كرد اظهار داشت: علت سیل بارش است ولی علت تخریب ها سوء مدیریت های است كه طی ۲۰ سال اخیر در حوزه آب اتفاق افتاده است. حالا وضعیت در اهواز تحت كنترل است.


به گزارش ام آی جی تی به نقل از ایسنا، همایون یوسفی در حاشیه جلسه علنی امروز در نشست خبری ضمن نمایش گزارش درباب آخرین وضعیت شهر كارون سپس وقوع سیل بیان كرد: در ابتدا از همه ملت ایران برای كمك به سیل زدگان در كل كشور همچون خوزستان تشكر می كنم. درباب سیل خوزستان نكته حائز اهمیت این است كه خوزستان یك اقلیم وابسته به آب است و تمدن باز در خوزستان به واسطه رودخانه های پر آب شكل گرفته است. اگر بخواهیم حیات در جلگه خوزستان ادامه یابد باید حیات رودخانه های آنرا در اولویت قرار دهیم.
ایشان سپس اظهار نمود: نباید سیلاب اخیر در خوزستان بر روی سیاست ها و طرح های انتقال آب تأثیر بگذارد. علت سیل اخیر بارش است ولی علت تخریب ها سوء مدیریت های است كه طی ۲۰ سال اخیر اتفاق افتاده است. اعطای مجوز ساخت و ساز غیرقانونی در حریم رودخانه یكی از دلیلهای بالا بودن خسارات است. اگر ما می خواهیم در آینده با سیل مشكل نداشته باشیم باید حریم و بستر رودخانه ها را بازسازی و به صورتی پاكسازی نماییم.
نماینده مردم اهواز در مجلس اشاره كرد: آن چه كه در چند روز اخیر در شهر اهواز مشكل به وجود آورده است فاضلاب شهری است كه به سبب بالا آمدن سطح آب های تحت الارضی دفع فاضلاب در شهر گرفتار مشكل شده است. فاضلاب اهواز یكی از اولویت هایی است كه وزارت نیرو باید در دهه های قبل به آن توجه می كرد. انتظار می رود از این پس باز اهتمام ویژه برای حل این مشكل در نظر گیرد.
ایشان سپس اشاره كرد: سوژه دیگر در سیل خوزستان لایروبی رودخانه كارون است كه به سبب عدم لایروبی این رودخانه آب بالا آمد و سیل جاری شد. در ضمن دو سال اخیر ما پیگیر لایروبی این رودخانه از طرف وزارت نیرو بودیم اما تا به این لحظه به نتیجه عملی در این زمینه دست نیافتیم. امیدواریم با پیگیری دولت به نتایج مثبتی برسیم.
ایشان سپس با اشاره به وضعیت فعلی شهر اهواز بیان كرد: حالا با مدیریت خروجی آب از پشت سدها میزان حجم آب در رودخانه ها كمتر شده و به دنبال آن سطح سیلاب باز كاهش یافته است. در حوزه های مختلف نظیر ساخت اردوگاه، تأمین ماشین آلات، مواد غذایی و وسایل بهداشتی درمانی برای سیل زدگان اقدامات لازم انجام شده است. خوشبختانه با اندیشیدن تهمیدات لازم در حوزه بهداشت و درمان و تأمین داروهای مورد نیاز افزایش بیماری در میان سیل زدگان نداشتیم. میزان خسارت سپس اختتام سیل باید برآورد شده و نسبت به جبران آن اقدام گردد.
ایشان سپس بیان كرد: در مجلس باز به دنبال تهیه طرح دو فوریتی برای كمك به سیل زدگان هستیم. از مهمترین نكات این طرح دادن اجازه های به دولت برای برداشت از بودجه سنواتی و صندوق توسعه ملی در قالب این طرح دو فوریتی برای جبران خسارت سیل زدگان است.
وی بیان كرد: سیل اخیر نتیجه تغییرات اقلیمی است و مطابق با پیش بینی ها این تغییرات منجر به خشك تر شدن فلات ایران خواهد شد. در این مقطع زمانی وظیفه دولت می باشد تا وزارت نیرو را مكلف كند تا در مسائل مربوط با آب از نظر كارشناسان بهره بگیرد. و از سیاسی شدن این مساله جلوگیری كند.
یوسفی درانتها اظهار داشت: حالا ۹۲ اردوگاه در سطح استان فعال است و بین ۷۰ تا ۸۰ هزار نفر در اردوگاه ساكن هستند اقلام اولیه نظیر چادر، آب شرب، مواد غذایی و نیازهای بهداشتی و درمانی سیل زدگان تأمین شده است.



1398/01/26
15:02:49
5.0 / 5
5102
تگهای خبر: آب , كشور , مجوز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

migtco.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز