آژانس بین المللی انرژی:
اوپك باید تولید خویش را افزایش دهد
ام آی جی تی: مدیر آژانس بین المللی انرژی اظهار نمود اوپك باید در نشست بعدی خود برای افزایش تولید تصمیم بگیرد تا محدودیت عرضه در بازار برطرف شود.
به گزارش ام آی جی تی به نقل از ایسنا، فاتح بیرول، مدیر اجرایی آژانس بین المللی انرژی در مصاحبه با بلومبرگ اظهار نمود: بازارهای نفت جهانی و همینطور رشد اقتصاد جهانی دوره بسیار حساسی را سپری می كنند. اگر تولیدكنندگان نفت به سلامت رشد اقتصاد جهانی اهمیت می دهند كه به نظر من چنین است، باید برای آرام كردن بازار گامهایی را بردارند.
بیرول باردیگر اخطار خود در خصوص اینكه بدون افزایش تولید كشورهای اوپك رشد اقتصاد جهانی وضعیت هشداردهنده پیدا می كند را تكرار كرد. وی اظهار داشت: جهان به نفت بیشتری برای جبران عرضه كمتر از جانب ایران و ونزوئلا نیاز دارد.
مدیر اجرایی آژانس بین المللی انرژی تصریح كرد: باآنكه بازار نفت هم اكنون به خوبی تامین شده است اما اگر تولیدكنندگان تولیدشان را افزایش ندهند یا سیگنالی در این باره ارسال نكنند، چند ماه آینده بسیار دشوار خواهد بود.
هشدار بیرول برخلاف بیانیه وزیران انرژی عربستان سعودی، روسیه و سایر تولیدكنندگان نفت می باشد. این تولیدكنندگان اعلام نموده اند امكان دارد لازم باشد به كاهش تولید بازگردند و به لزوم آماده كردن گزینه هایی درباره سیاست تولید در سال آینده برای جلوگیری از برهم خوردن تعادل عرضه و تقاضا در بازار اشاره كرده اند.
خالد الفالح، وزیر انرژی عربستان سعودی در مصاحبه با شبكه تلویزیونی الاخباریه گفته است: ما به مرحله نگرانی نسبت به این افزایش رسیده ایم و امكان دارد كه مداخله برای بازگشت به ثبات ضروری باشد. وی اظهار نمود: نگران افزایش سطح ذخایر نفت می باشد و سطح تولید در كشورهایی شامل ایران، ونزوئلا، لیبی و نیجریه را مونیتور خواهد نمود.
آژانس بین المللی انرژی در جدیدترین گزارش بازار نفت خود، نرخ رشد تقاضا برای نفت در سال میلادی جاری و آینده را به علت افزایش تهدیدهای متوجه رشد اقتصاد جهانی كاهش داد. با این وجود این آژانس اخطار داد كاهش مازاد ظرفیت تولید، قیمتهای نفت را بالا نگه خواهد داشت.
گروه بانكی UBS سوییس هم در گزارش اخیر خود پیش بینی كرده است رشد تقاضای جهانی برای نفت از ۱.۵ میلیون بشكه در روز در سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸، به ۱.۲ میلیون بشكه در روز در سال ۲۰۱۹ آهسته خواهد شد و ریسكهای پیرامون عرضه مازاد ظرفیت تولید جهانی را به پایین ترین میزان در ۱۰ سال اخیر كاهش خواهد داد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب