غلامرضا منوچهری با بیان اینكه بخش قابل توجهی از مطالعات میادین بر افزایش ضریب بازیافت متمركز است، افزود: نتیجه مطالعات ارائه شده از سوی شركت های بین المللی با نتایج مطالعاتی كه قبلا از سوی مدیریت اكتشاف، شركت ملی نفت ایران و شركت های تابعه انجام شده، مقایسه و بهترین شیوه توسعه میدان ها انتخاب می شود.
منوچهری ادامه داد: با ارزیابی مطالعات و مقایسه آنها با داده های مدیریت اكتشاف، متوجه شدیم با تمركز بر روی ضریب بازیافت در میدان های غرب كارون، غرب كشور، مناطق نفتخیز جنوب و سایر مناطق می توان سه میلیون بشكه ظرفیت تولید را افزایش داد.
وی ادامه داد: البته افزوده شدن این میزان ظرفیت به تولید كشور در یك دوره زمانی 10 ساله محقق می شود.
معاون توسعه و مهندسی شركت ملی نفت ایران با بیان اینكه در 10 سال گذشته فعالیت های گسترده ای در پارس جنوبی انجام نشده است، گفت: هم اكنون از نظر توسعه طرح ها و ایجاد ظرفیت تولید اولیه فعالیت های لازم انجام شده و هم اكنون زمان آن است موج جدیدی را در نفت شكل دهیم.
منوچهری با بیان این كه در 2 سال آینده 80 میلیارد قرارداد در بخش توسعه میدان های نفتی امضا می شود، افزود: این قراردادها می تواند به تدریج باعث بكارگیری پیمانكاران و سازندگان داخلی و ایجاد اشتغاد و رونق اقتصادی شود.
وی درباره امضای تفاهمنامه مطالعاتی با فیلیپین گفت: این تفاهمنامه برای مطالعات میدان پازنان و دارخوین امضا شده است. این شركت فیلیپینی با به كارگیری كارشناسان و مشاوران قوی می تواند مطالعات دقیقی در مورد این میادین انجام دهد تا بتواند در كنار سایر رقبا سهمی از بازار نفت ایران را در اختیار بگیرد.
منوچهری با ابراز امیدواری برای عقد قراردادهای جدید در آینده نزدیك گفت: شركت های بسیاری برای امضای قرارداد ابراز تمایل كرده اند كه در آینده نزدیك به نتیجه می رسد.