معاون وزیر نیرو خبر داد:
گردشگری سدها تا آخر سال كلید می خورد
به گزارش ام آی جی تی معاون امور آب و آبفای وزیر نیرو اظهار داشت: تا آخر سال چند سد برای توسعه گردشگری در اختیار بخش خصوصی قرار می گیرد.
به گزارش ام آی جی تی به نقل از وزارت نیرو، قاسم تقی زاده خامسی، امروز در نشستی خبری در حاشیه بازدید از نمایشگاه گردشگری درباب اقدامات انجام شده برای توسعه گردشگری در حوزه آب اظهار داشت: با چند آژانس گردشگری برای ایجاد تورهای آبی مذاكره كرده ایم و بنظر می رسد كه مردم تمایل زیادی برای آشنایی با نحوه ی تامین آب شرب داشته باشند. معاون امور آب و آبفای وزیر نیرو با بیان این كه در كشور ۱۸۲ سد ملی و بزرگ وجود دارد، افزود: منظور از سد ملی سدهای بزرگی است و تعداد سدهای موجود در كشور بسیار بیشتر از این تعداد می شود كه غالباً این سدها ظرفیت استفاده گردشگری را دارند. وی با تاكید بر این مساله كه تابحال استفاده بهینه از فاست، اشاره كرد: اخیراً كه رئیس جمهور به این مساله تاكید داشتند استفاده از ظرفیت گردشگری سدها را مورد توجه قرار داده ایم؛ این در شرایطی است كه برای راه اندازی یك سد بیشتر از چند هزار میلیارد تومان هزینه باید صرف شود و ما باید بتوانیم از این سرمایه گذاری های بزرگ در جهت توسعه گردشگری كشور بهره بگیریم. بگفته تقی زاده خامسی ایران به لحاظ آب و هوا و اقلیم در شرایطی قرار دارد كه در تمام فصول می توان از سدهای آن بهره برد و در تمام استان های سدهایی وجود دارد كه قابلیت گردشگری را دارند. معاون امور آب و آبفای وزیر نیرو با تاكید بر این مساله كه حالا مطالعه روی سدها را آغاز نموده ایم و امیدواریم نهایتاً تا آخر سال چند سد را در اختیار بخش خصوصی برای توسعه گردشگری قرار دهیم، اشاره كرد: سد سردشت نخستین سدی است كه در این عرصه تمام كار آن انجام شده و نهایتاً تا آخر سال در اختیار بخش خصوصی قرار می گیرد و تابحال نیز ۲۵ شركت از این طرح استقبال كرده اند كه به زودی كارهای مناقصه آن صورت خواهد گرفت.
بگفته تقی زاده خامسی تنها درباب سدهایی كه آب آشامیدنی از آنها تامین می شود، سخت گیری خواهیم داشت، اما برای مابقی سدها وزارت نیرو به جز ضرورت توجه به مسائل زیست محیطی سخت گیری چندانی به بخش خصوصی نمی نماید. وی با بیان این كه دریاچه سد كرخه دو برابر سد ارومیه است، اظهار نمود: این مساله نشان میدهد كه حتی می توانیم در جذب توریست خارجی نیز فعال باشیم. آن چیزی كه ما به دنبال آن هستیم این است كه از این فضاها و ظرفیت ها استفاده گردد و مردم شناخت بیشتری نسبت به نحوه ی تامین آب پیدا كنند.
منبع: ام آی جی تی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب