تامین ۳ ساعته آب گرم و برق مناطق لطمه دیده از مخاطرات طبیعی با راهكار پژوهشگران كشور
ام آی جی تی: تعدادی از محققان كشور همزمان با وقوع سیل در اوایل سال جاری، موفق شدند با راه اندازی نیروگاه خورشیدی، انرژی مورد نیاز روستای حیات الغیب استان لرستان كه درگیر سیل شده بودند را تامین كنند.
افشین اصلیان، متخصص حوزه انرژی های خورشیدی و مجری طرح در گفت و گو با ایسنا، در این باره اظهار داشت: در زمان وقوع سیل اوایل سال جاری، خیلی از نواحی سیل زده در كنار سایر نیازمندی ها، نیاز به تامین انرژی داشتند كه در این راستا در دیداری كه از مناطق سیل زده داشتیم، طرحی را برای تامین انرژی مورد نیاز اجرایی كردیم.
وی اجرای این طرح را در روستای "حیات الغیب" استان لرستان دانست و اظهار نمود: در این طرح با حمایت های مردمی مبادرت به راه اندازی سیستم خورشیدی كردیم كه هم آب گرم مورد نیاز مردم سیل زده را تامین كرد و هم امكان برق رسانی به چادرها به وجود آمد.
اصلیان، با اشاره به اینكه راه اندازی این پایلوت تجربیات خوبی برای طراحی سیستم های خورشیدی در شرایط بحرانی بود، اشاره كرد: نیروگاه خورشیدی ایجادشده توان تامین انرژی برای ۴۰ چادر را دارد.
مجری طرح تصریح كرد: در صورت پشتیبانی از این طرح و تكمیل آن می توان پك هایی در شرایط بحرانی تهیه كرد تا در زمان وقوع مخاطرات از آن بهره برداری نمود.
بگفته این محقق حوزه انرژی های خورشیدی، این سیستم قادر می باشد در مدت ۳ ساعت برق مورد نیاز مناطق لطمه دیده از مخاطرات طبیعی را تامین كند.
به گزارش ام آی جی تی به نقل از ایسنا، روستای حیات الغیب كه در بخش معمولان شهرستان پلدختر استان لرستان واقع شده است، به سبب مجاورت با رودخانه "كشكان" در سیل اوایل سال جاری در معرض طغیان این رودخانه قرار گرفت و درصد بالایی از این روستا تخریب شد. این روستا با وجود آنكه فاصله چندان زیادی با مركز استان ندارد، بر اثر سیل مسیر دسترسی ماشین به آن مسدود شد.
منبع: ام آی جی تی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب