مدیرعامل آبفای تهران مطرح كرد:

تكمیل شبكه فاضلاب تهران تا ۵ سال آینده

تكمیل شبكه فاضلاب تهران تا ۵ سال آینده به گزارش ام آی جی تی مدیرعامل آبفای تهران اظهار داشت: طبق قولی كه به شهرداری تهران داده ایم، تا آخر پنج سال آینده تصفیه خانه ها و شبكه فاضلاب تهران تكمیل می شود.



به گزارش ام آی جی تی به نقل از مهر، محمدرضا بختیاری امروز سه شنبه نهم مهرماه ۹۸، در نشست خبری با اشاره به اینكه ۷۵ درصد از شبكه فاضلاب تهران اجرا شده است، تصریح كرد: میزان پیشرفت تصفیه خانه فاضلاب تهران ۴۵ درصد است كه به منظور هماهنگی و ایجاد تناسب بین پیشبرد شبكه و تصفیه خانه های فاضلاب، آهنگ پیشرفت شبكه فاضلاب تهران را اندكی كند كرده ایم تا طی یك سال آینده این تناسب بین این دو بخش برقرار شود.
وی با اشاره به اینكه تصفیه خانه اسلامشهر و صفادشت تا دو سه ماه آینده به بهره برداری می رسد، اضافه كرد: به صورت كلی تا پنج سال آینده كل تصفیه خانه ها و شبكه فاضلاب استان تهران به اتمام خواهد رسید؛ در حالیكه هزینه مورد نیاز برای اجرای این طرح ۲۰ هزار میلیارد تومان بوده كه ۱۱ هزار میلیارد تومان آن، تابحال تأمین شده است.
مدیرعامل آبفای تهران با بیان اینكه ۳۷۵ مخزن اضطراری در نقاط مختلف استان تهران، طراحی شده و در دست اجرا است، خاطرنشان كرد: میزان ذخیره هر یك از این مخازن ۵۰ تا ۱۰۰ هزار مترمكعب است كه قادر به تأمین نیاز آب تهران بین سه تا ۱۰ روز است. همینطور اقدامات اجرایی ۳۰ مخزن آن در آینده نزدیك آغاز می شود و تا آخر سال بیشتر از ۷۰ تا ۸۰ درصد آن تكمیل خواهد شد.
بختیاری با اشاره به اینكه به شهرداری تهران قول تكمیل طرح مخازن اضطراری آب را تا آخر پنج سال آینده داده ایم، اضافه كرد: آب در شهر تهران كاملاً سالم است؛ در حالیكه امكان دارد در بعضی نقاط شاهد كم یا زیاد شدن میزان نیترات باشیم؛ اما این كم یا زیاد شدن به سلامتی افراد صدمه نمی زند.
به گفته وی، ۵۷۶ حلقه چاه برای تأمین آب مورد نیاز تهران راه اندازی شده كه از این میزان، ۲۸۰ حلقه چاه مورد استفاده است و از رقم كلی ۵۷۶ حلقه چاه، ۳۰ تا ۴۰ حلقه چاه كه بیشتر در نقاط یافت آباد و یاخچی آباد تهران وجود دارد، به علت بالا بودن میزان نیترات، به صورت كلی مسدود شده است.
مدیرعامل آبفای تهران با تاكید بر اینكه هیچ دستگاه تصفیه ای برای كاهش میزان نیترات آب وجود ندارد، خاطرنشان كرد: هرگونه ادعای شركت های مختلف برای تولید چنین دستگاه هایی كذب محض است و ما برای كاهش نیترات آب منابع زیرزمینی، این حجم آب زیرزمینی را با نیترات بالا با آبهای سدی مخلوط می نماییم، تا میزان نیترات آن كاهش پیدا كند.
بختیاری با بیان اینكه تزریق مستقیم آب از چاه به شبكه آبرسانی به صورت كامل ممنوع شده است، توضیح داد: نمی توانیم پیشبینی برای ترسالی آینده داشته باشیم. درباره باروری ابرها به منظور افزایش بارندگی هم باید اظهار داشت كه چنین امكانی بین ۱۰ تا ۱۵ درصد برای افزایش بارندگی ها تأثیرگذار است و حتی روسیه كه بالاترین ركورد باروری ابرها را به خود اختصاص داده، تنها می تواند ۱۵ درصد میزان بارندگی را افزایش دهد.
وی با اشاره به اینكه انتشار قبوض آب با قبض های برق متفاوت می باشد، اظهار داشت: حدود یك میلیون و ۸۰۰ انشعاب آب در تهران داریم كه تا آخر سال یك میلیون قبض آب حذف می شود؛ تا آخر فعالیت دولت دوازدهم هم به صورت كامل قبض های آب را حذف می نماییم و اقدامات لازم برای انجام آنرا آغاز كرده ایم.
بختیاری با اشاره به اینكه امسال متاسفانه مصرف آب آشامیدنی در تهران با ۴ و نیم درصد افزایش یك ركورد به نام خود ثبت كرد، اظهار داشت: سه عامل سبب افزایش مصرف آب در شهر تهران شد كه یكی از این علل این بود كه حداقل دمای تهران از ۲۹ درجه به ۳۳ درجه رسید و دلیل دوم تداوم روزهای گرم و دلیل سوم تصور و انگاره اشتباه مردم برای بارندگی های مناسب بود، چون كه مردم تصور می كردند وضعیت منابع آبی خوب شده و مصرف خویش را چندان مدیریت نمی كردند. وی با اشاره به اینكه یك و نیم میلیارد متر مكعب مصرف آب آشامیدنی استان تهران است و این عدد نشان داده است ۲۰ درصد مصرف آب آشامیدنی كشور در استان تهران مصرف می شود، تصریح كرد: مردم باید توجه نمایند كه بارش های امسال نمی تواند وضعیت منابع زیرزمینی را بهبود بخشد. پس خواهش ما از مردم این است كه همچنان مدیریت مصرف آب را م ورد توجه قرار دهند. مدیرعامل شركت آب و فاضلاب استان تهران در مورد برنامه های مورد افتتاح در ماه های آینده در بخش آب اظهار داشت: ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در ماه های آینده با حضور مقامات ارشد كشور كلنگ زنی در بخش آب خواهیم داشت كه عمده ترین آنها مدول تصفیه خانه دوم تهران و رینگ تهران و آبرسانی جنوب تهران خواهد بود. پس این برنامه ها و این كلنگ زنی ها به خصوص در مناطق جنوبی تهران سبب خواهد شد كه این مناطق از یك آب پایدار بهره مند شده و به آب سطحی دسترسی پیدا كنند. به قول بختیاری در این پروژه ها سعی شده آب از سد ماملو و یافت آباد و پرند و مناطق جنوبی تهران وصل شود. وی با اشاره به اینكه هزار میلیارد تومان نیاز است پروژه رینگ آب تهران تا ۵ سال آینده به اتمام برسد، اظهار داشت: برای لوله گذاری در پروژه رینگ تهران مشكلات زیادی را پشت سر می گذاریم و بنابراین سبب شد این پروژه با یكی دو سال تاخیر مواجه شود. ازاین رو برای پروژه رینگ تهران یك طراحی جدیدی ایجاد كردیم تا این پروژه تا ۵ سال آینده به اتمام برسد و تمام نقاط شهر تهران از این پروژه بهره مند شوند. مدیرعامل شركت آب و فاضلاب استان تهران در مورد طرح جامع آب تهران هم اظهار داشت: این طرح در حال نهایی شدن است. ازاین رو بر مبنای تخصیص وزارت نیرو به استان تهران یك میلیارد و ۲۲ میلیون متر مكعب آب سطحی برای استان برنامه ریزی شده است. تا دور ترین نقاط استان تهران از آب سطحی استفاده كنند، چون كه هم اكنون تنها برخی مناطق مركزی و شهر تهران از آب سطحی بهره مند هستند اما تلاش ما در چارچوب این طرح این است كه شهرهای استان تهران هم از آب سطحی استفاده كنند. بختیاری در مورد اینكه مناطق جنوب شرق تهران و مناطق ۲۱و ۲۲ و شهرهای اقماری در ۵ سال آینده از منابع آب های سطحی استفاده می نمایند، اظهار داشت: سال آینده تسویه خانه ششم تهران راه اندازی و مناطق ۲۱ و ۲۲ و غرب تهران از این آب استفاده می نمایند.

1398/07/09
22:35:26
5.0 / 5
4468
تگهای خبر: آب , تولید , دستگاه , راه اندازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

migtco.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز